CamoNetwork

De custom Minetopia server!

CamoNetwork Visit website

Wat is CamoNetwork?

CamoNetwork is een hobby project die al ruim 5 jaar draait. Het gaat over een server (een wereld binnen dit spel) binnen een veel gespeelde game genaamd Minecraft. Onze server is in dit spel uiterst gemodificeerd. Het is eigenlijk niet meer met het origineel te vergelijken.

De bedoeling van onze server is dat spelers hun eigen leven kunnen leven. Ze kunnen daadwerkelijk echt alles doen. Natuurlijk zit er ook een overheid in dit spel die regels opgesteld dat niet alles uit de hand loopt. Dit staat echter allemaal los van de echte wereld.

Wat maakt dit project speciaal?

De reden dat dit project juist zo mooi maakt om ook in ons portfolio te benoemen, is dat deze server is uitgerust met een paneel. Er zit dus een koppeling tussen de server (Java) en een internet paneel (Laravel).

Elke speler kan een account hierop aanmaken. Met dit account kunnen de spelers extra dingen doen zoals een opleiding volgen, een huis kopen of inkopen doen voor hun eigen bedrijf. Tot op de dag van vandaag komen hier steeds meer nieuwe ontwikkelingen bij en breid dit zich uit tot een groot systeem.

Waarom heeft dit project een website?

De voornaamste reden waarom juist dit project een website nodig had heeft 1 duidelijke reden. Om duidelijkheid te brengen. Het was binnen het spel vaak onoverzichtelijk wat er nou precies allemaal gaande was.

Verder was er nog een leuk idee over dat spelers hun account waar dan ook kunnen beheren. Het spel zelf is namelijk enkel te spelen via de pc. Juist het aspect van het paneel maakt het voor spelers mogelijk om tijdens een pauze net even die stap te zetten richting het succes.

Websites van CamoNetwork.

Camonetwork heeft meerdere sites. Hieronder een lijstje van de website die CamoNetwork in beheer heeft.

https://camonetwork.eu/
https://camonetwork.nl/
https://deminetopia.nl/
https://status.camonetwork.eu/
https://apply.camonetwork.eu/

Gemiddelde spelers per week

300+

Gerealiseerde groei

+5.6%

Mobiele bezoekers

16.4%

Screenshots van het Paneel.

Screely 1677771027407Screely 1677771025768Screely 1677771021754

Onze andere projecten

Ingraphic

INgraphic ookwel bekend als INfocus is het eindexamen van school. Dit project hebben we met een groep van 4 man in 1 week opgezet. We hadden een welgetelde 40 uur de tijd om dit project te realiseren.

Read more

Modernekraan.nl

Modernekraan is een webwinkel actief in de sanitair sector. Het focust zich op het online verkopen van zowel kranen als toiletten. Het doel is om uiteindelijk een volledige ervaring te kunnen bieden aan zijn klanten zoals deze ook zal zijn in een showroom.

Read more