Modernekraan.nl

Sanitair voor ieder budget

Modernekraan.nl Visit website

Wat is Modernekraan

Modernekraan is een webwinkel actief in de sanitair sector. Het focust zich op het online verkopen van zowel kranen als toiletten. Het doel is om uiteindelijk een volledige ervaring te kunnen bieden aan zijn klanten zoals deze ook zal zijn in een showroom.

In deze tijd wordt het steeds gebruikelijker om ook andere artikelen via internet te kopen zoals bijvoorbeeld sanitair. Het voordeel wat Modernekraan kan bieden zijn de scherpe prijzen. Doordat ze lagere kosten hebben dan de concurrent kunnen zij de consument een goede prijs kwaliteit verhouding bieden.

Wat maakt dit project speciaal?

Voor Qualide is dit het eerste project wat vanaf de grond opgebouwd moest worden. Dit brengt uiteraard complexiteit met zich mee maar bied daarintegen wel direct de kans om alles op de juiste manier te doen.

Dit is ook terug te zien in de snelheid en opbouw van de website. Hieronder is een overzicht te zien van de beoordeling van Google Lighthouse. 

Performance

99%

Accessibility

83%

Best Practices

100%

SEO

100%

Wat hebben wij voor Modernekraan gedaan?

Wij hebben voor Modernekraan de webshop van A tot Z geregeld. We zijn hier tot op heden nog bij betrokken om de SEO zo optimaal mogelijk te maken.

De basis van de webshop is gemaakt in Magento en dit bied voor deze klant veel uitbreid mogelijkheden. Zo is het de bedoeling dat zij uiteindelijk naar een assortiment van 10.000+ artikelen gaan. Daarom is juist Magento zo wenselijk. 

De echte toppers van Modernekraan

Vrijstaande badkraan mat zwart

Inbouw wastafelkraan

Opbouw wastafelkraan

Gebruikers afgelopen maand

950+

Groei laatste maand

+31.1%

Mobiele bezoekers

78.9%

Bekijk ook onze andere projecten

XLsanitair

XLsanitair biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en betaalbaarheid. Met een groot aanbod van sanitairproducten zoals douchecabines, baden, toiletten, wastafels en accessoires, is er voor elke badkamer iets te vinden.

Read more

Prycing

"Prycing" is een bijzonder handige tool voor ondernemers en bedrijven die actief zijn in een competitieve markt. Het belangrijkste doel van Prycing is om je te helpen bij het bepalen van de juiste prijzen voor je producten of diensten, op basis van wat je concurrenten in rekening brengen. Met deze tool kun je dus altijd competitieve prijzen bieden en je concurrentiepositie versterken.

Read more

ProductRuler

In de snelle wereld van e-commerce en zaken doen, kan het bijhouden van je producten en het zorgen voor efficiënt beheer een ontmoedigende taak zijn. Dat is waar ProductRuler in beeld komt en je een uitgebreide oplossing biedt om je productbeheerproces moeiteloos te stroomlijnen.

Read more

ReFoto

ReFoto levert sinds 2010 hoogwaardige fotografische apparatuur. Ze zijn gevestigd in het Overijsselse Dedemsvaart en te bereiken via hun website. Ze zijn groot geworden in het verkopen van occasions.

Read more

CamoNetwork

CamoNetwork is een hobby project die al ruim 5 jaar draait. Het gaat over een server (een wereld binnen dit spel) binnen een veel gespeelde game genaamd Minecraft. Onze server is in dit spel uiterst gemodificeerd. Het is eigenlijk niet meer met het origineel te vergelijken.

Read more

Ingraphic

INgraphic ookwel bekend als INfocus is het eindexamen van school. Dit project hebben we met een groep van 4 man in 1 week opgezet. We hadden een welgetelde 40 uur de tijd om dit project te realiseren.

Read more